19 – 22 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo, İstanbul Fuar Merkezi’nde İstanbul Jewelry Show 50. kez düzenleniyor. Etkinlik, dünya çapında fırsatlar yaratıyor. Fuar dünyanın her noktasından alıcıları bir araya getiriyor. Böylelikle farklı fiyat ve kategoride ürünleri görmenizi sağlıyor.

Katılımcı profili; Üretici, ihracatçı, toptancı, tasarımcı, tedarikçi ve mümessillerden oluşuyor.

Ziyaretçi profili; imalatçı, üretici firma tedarikçileri, perakende, ihracat, ithalat, tasarımcı, mağaza zincirleri, hediyelik eşya firmaları, mücevher koleksiyonerleri, taş laboratuarları / gemolojistler, TV ve internet yolu ile satış yapan firmaları içeriyor.

Bu yüzden İstanbul Jewelry Show yeni pazarlara açılmak ve sektörün nabzını tutmak için mutlaka görülmesi gereken bir etkinlik.

Katılımcı başvurusu ile kolayca stant almak üzere başvuru yapabilirsiniz.

Ziyaretçi başvurusu ile bu muhteşem ortamı görmek fırsatı bulabilirsiniz. (Mücevher fuarı sektör profesyonellerine yönelik düzenlenmektedir.)

Ayrıca online olarak bir sosyal ağ bağlantısıyla kaydolursanız kimlerin kayıtlı olduğunu ve katılımcı listesini de göreceksiniz. Meslektaşlarınızı davet etmeyi sizin için kolaylaştırıyor ve açık izniniz olmadan hiçbir gönderim yapmıyor.

İstanbul Mücevher Fuarı, Designer Market ile usta ve genç mücevher tasarımcılarını bir bir araya getiriyor. Katılımcı şanslı tasarımcılarda olmak için; http://www.jtr.org.tr/ sitesinden tasarımcı girişi yapabilirsiniz. Böylelikle İstanbul Jewelry Show’a katılma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bir başka deyişle, sektörün en değerli ve uluslararası platformu ile iş hacminizi geliştirebilirsiniz.

Mücevher İhracatçıları Birliğine göre;

01.11.2019 – 30.11.2019 tarihleri arasında mücevher ihracatı bir önceki yılın eş dönemine göre % 39 artışla 377.793.747 dolar olarak gerçekleşmiştir.

Bu fuar aracılığıyla Doğu Avrupa, Yakın Asya, Rusya, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetler’e kadar global alıcılarla tanışma ve önemli iş bağlantılarını kurma fırsatı yakalayacaksınız.

Fuar Alanına Ulaşım

İstanbul Yeni Havalimanı’ndan 42 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 70 km uzaklıkta bulunmaktadır. Aynı zamanda fuar alanına ücretsiz ulaşım sağlayan servisler de bulunmaktadır. Servislerin detaylarını görmek için tıklayın.

Fuar alanına nerden nasıl giderim diyorsanız aşağıdaki listeyi kullanabilirsiniz.

  • Bostancı: İDO ve Taksi
  • Kadıköy: İDO ve Taksi
  • Taksim: İETT Otobüsü
  • Mecidiyeköy: İETT Otobüsü ve Metro
  • Aksaray: Metro
  • Kabataş : Tramvay ve Metro

Bir yanıt yazın